Gerbing 12V 1.4A Batterijkit

 100.00

Availability: Out of stock
SKU: B12V-1400KIT Category:

Gerbing 12 volt 1.4 ampère batterijkit

Gerbing heeft zijn gehele batterijgamma een upgrade gegeven. De nieuwe 12V batterijkit heeft nu een voeding van 1.4A, waar dit voorheen bij de BAT-LI-121 1.1A was. Deze kit bestaat uit 2 stuks krachtige oplaadbare 12V Lithium-Ion batterijen, ondersteund met microprocessor techniek en een dubbele oplader. Deze Gerbing’s batterijen ‘verdwijnen’ in de manchet van de T-12 elektrisch verwarmde motorhandschoenen, W-12 dameshandschoenen met verwarming en de XR-12 verwarmde motorhandschoenen met extra protectie.

Batterijen voor verwarmde motorhandschoenen

De batterijen zijn voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar met drie verschillende standen en een LED-indicator die aangeeft hoe vol de batterij is en als deze aangesloten is op de verwarmde motorhandschoenen op welke warmtestand deze ingesteld staat. Elke batterij (B12V-1400) kan honderden keren opgeladen worden en wordt in deze kit geleverd met een dubbele lader. De output van deze batterij is 11.2V terwijl de output van een draaiende motor 13.8V is. De motorhandschoenen worden dus warmer wanneer u deze direct op de accu van het voertuig aansluit.

Specificaties:
– Output: 12V
– Voeding: 1.4 Ampère per batterij
– Gewicht: 130 gram per batterij

Gebruiksduur* batterijen op 12 volt handschoenen:

100% 1 uur
66% 2 uur
33% 3 uur

*De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gerbing 12V 1.4A Batterijkit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
X