Gerbing 1.4A Batterij

 40.00

Beschikbaarheid Op Voorraad
- +
Compare
SKU: B12V-1400 Categorie:

Gerbing 12 volt 1.4 ampère batterij

Gerbing’s heeft haar al haar batterijen een power upgrade gegeven. Voorheen was de BAT-LI-121 een oplaadbare batterij met 1.1A voeding. Deze opvolger, B12V-1400, heeft een voeding van 1.4A. Deze batterijen worden ondersteund met microprocessortechniek en ‘verdwijnen’ in de manchet van de T-12 verwarmde motorhandschoenen, de W-12 verwarmde dameshandschoenen en de XR-12 verwarmde motorhandschoenen met extra protectie. De cellen die gebruikt worden zijn van Samsung, één van de beste batterijcellen beschikbaar.

Batterijen voor in motorhandschoenen met verwarming

De batterij is voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar met drie verschillende standen en een LED-indicator die aangeeft hoe vol de batterij is en op welke warmtestand deze is ingesteld. Elke batterij kan honderden keren opgeladen worden. De output van deze batterij is 11.2V terwijl de output van een draaiende motor 13.8V is. De elektrische motorhandschoenen worden dus warmer wanneer u deze direct op de accu van het voertuig aansluit.

Specificaties:
– Output: 12V
– Voeding: 1.4 Ampère
– Gewicht: 130 gram

Gebruiksduur* batterijen op 12 volt handschoenen:

100% 1 uur
66% 2 uur
33% 3 uur

*De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterij te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterij niet aan staat of niet gebruikt wordt. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterij daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

LET OP! Dit is enkel 1 batterij. De lader is niet bijgeleverd. Als u de complete set wilt (2 batterijen en dubbele lader) zie dan de BCG12V-1400KIT pagina. Als u alleen de dubbele lader wilt zie dan de BCG12V-500 pagina.

Deze batterij kan optioneel gebruikt worden op de volgende producten:
T-12 Verwarmde Motorhandschoenen
XR12 Verwarmde Motorhandschoenen
W12 Dameshandschoenen met verwarming

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gerbing 1.4A Batterij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven
X