Gerbing 1.4A Batterij

 40.00

Availability: Out of stock
SKU: B12V-1400 Category:

Gerbing 12 volt 1.4 ampère batterij

Gerbing’s heeft haar al haar batterijen een power upgrade gegeven. Voorheen was de BAT-LI-121 een oplaadbare batterij met 1.1A voeding. Deze opvolger, B12V-1400, heeft een voeding van 1.4A. Deze batterijen worden ondersteund met microprocessortechniek en ‘verdwijnen’ in de manchet van de T-12 verwarmde motorhandschoenen, de W-12 verwarmde dameshandschoenen en de XR-12 verwarmde motorhandschoenen met extra protectie. De cellen die gebruikt worden zijn van Samsung, één van de beste batterijcellen beschikbaar.

Batterijen voor in motorhandschoenen met verwarming

De batterij is voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar met drie verschillende standen en een LED-indicator die aangeeft hoe vol de batterij is en op welke warmtestand deze is ingesteld. Elke batterij kan honderden keren opgeladen worden. De output van deze batterij is 11.2V terwijl de output van een draaiende motor 13.8V is. De elektrische motorhandschoenen worden dus warmer wanneer u deze direct op de accu van het voertuig aansluit.

Specificaties:
– Output: 12V
– Voeding: 1.4 Ampère
– Gewicht: 130 gram

Gebruiksduur* batterijen op 12 volt handschoenen:

100% 1 uur
66% 2 uur
33% 3 uur

*De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterij te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterij niet aan staat of niet gebruikt wordt. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterij daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gerbing 1.4A Batterij”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
X