Garantie

Gerbing’s Heated Clothing gelooft in haar product. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring in het maken van verwarmde kleding en hebben dat in de loop der tijd geïnnoveerd en geperfectioneerd. Gerbing’s weet wat de klant wil en voorziet in die behoefte.

Levenslange garantie
Het grote vertrouwen van Gerbing’s uit zich ook in de garantiebepalingen. Het maakt niet uit hoe vaak of hoe lang u de verwarmde kleding gebruikt, bij Gerbing’s krijgt u levenslange garantie op de verwarmingselementen. De garantie vervalt als het product niet meer origineel is, bv. als er aanpassingen zijn aangebracht aan het product.

3 jaar garantie
De elektrische componenten van accessoires en temperatuurregelaars hebben 3 jaar garantie. De garantie vervalt als het product niet meer origineel is, bv. als er aanpassingen zijn aangebracht aan het product.

1 jaar garantie
Op productiefouten in het materiaal of stiksel krijgt u 1 jaar garantie, net zoals op de niet-elektrische componenten in onze producten. De defecten zullen kosteloos worden gerepareerd, u betaalt alleen de verzendkosten. De garantie vervalt als het product niet meer origineel is, bv. als er aanpassingen zijn aangebracht aan het product.

90 dagen garantie
Op de oplaadbare batterijen en bijbehorende opladers krijgt u 90 dagen garantie. De garantie vervalt als het product niet meer origineel is, bv. als er aanpassingen zijn aangebracht aan het product.

Hoe bepaal ik of mijn product onder de garantie valt?
1. Valt het product binnen de gestelde garantietermijnen?
2. Valt het defect onder de garantiebepalingen?
3. Bent u de daadwerkelijke eerste koper en heeft u uw aankoopbon?

Is het antwoord op bovenstaande vragen ‘Ja’, vult u dan het garantieformulier in en retourneer de spullen aan onderstaand adres.

VerwarmdeHandschoen.nl
Postbus 2750
7301 EG  Apeldoorn
Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *