Gerbing 12V 8A Batterijkit

 189.00

Beschikbaarheid Op Voorraad
- +
Compare
SKU: B12V-8000KIT Categorie:

Gerbing batterijkit 12 volt 8 ampère

Krachtige oplaadbare 12V 8A Lithium-Ion batterij genaamd BCG12V-8000KIT (voorheen BAT-LI-128KIT), ondersteund met microprocessor techniek. De 8A Lithium Polymer 12V batterij is de krachtigste batterij in het Gerbing assortiment en wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening om de warmtestand in te stellen, een lader en een draagtas. De accu weegt slechts 600 gram, is erg smal en levert stroom aan alle 12V verwarmde producten van Gerbing’s.

Krachtig genoeg voor het verwarmen van een motorjas

Naast het aansluiten van verwarmde motorhandschoenen en verwarmde sokken kunt u met deze Gerbing batterij zelfs een verwarmde motorjas of een verwarmd vest voorzien van stroom. De batterij heeft een ingebouwde temperatuurregelaar met 3 warmtestanden en een indicator die aangeeft hoe vol de batterij is. De lader laadt de batterij in ongeveer 5 uur en kan honderden keren opgeladen worden. Wordt geleverd met lader, verstelbare riem en neopreen tasje om de batterij in op te bergen terwijl u deze gebruikt.

Specificaties:
– Bron: 12V
– Voeding: 8 Ampère
– Gewicht: 600 gram

Deze batterijkit kan gebruikt worden op de volgende producten:
G-12 Verwarmde Motorhandschoenen
T-12 Motorhandschoenen met verwarming
W-12 Verwarmde Dameshandschoenen
Verwarmde Binnenhandschoenen
Verwarmde Textiel Handschoenen
XR12 Verwarmde Motorhandschoenen
XRS12 Motorhandschoenen met verwarming
12V Verwarmde Sokken
Verwarmd Vest
Verwarmde Broek
Verwarmde Jas

De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur en welk(e) product(en) u aansluit. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gerbing 12V 8A Batterijkit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven
X