Gerbing Accukabel

 10.95

Beschikbaarheid Op Voorraad
- +
Compare
SKU: CXSP Categorie:

Met deze 80cm lange accukabel verbindt u de Gerbing verwarmde kleding rechtstreeks met de 12V accu van uw voertuig. Deze kabel wordt geleverd bij alle 12volt producten en is inclusief 6 verschillende zekeringen. U sluit de accukabel op de positieve en negatieve polen van de accu van het voertuig aan. Het andere uiteinde van de accukabel gebruikt u om de verwarmde kleding op aan te sluiten. De aansluitkabel is voorzien van een plastic dopje dat u op de stekker kunt doen, zodat er geen vuil en vocht in de stekker kan komen. Ook raden wij aan om in de zomermaanden de zekering uit de accukabel te halen zodat er geen spanning op de kabel blijft staan. Ook de zekeringhouder is voorzien van een plastic dopje dat u er op kunt doen om vuil en vocht te weren. In sommige gevallen kan de accukabel vervangen worden door de BMW/Hella/12V Sigarettenplugadapter.

Op de onderkant van de zekeringen staat het aantal ampère vermeld:

Violet 3A
Geelbruin 5A
Bruin 7.5A
Rood 10A
Blauw 15A
Geel 20A

Bij de zekeringen zit een gebruiksaanwijzing. Voor uw veiligheid en het behoud van de producten is het belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed leest en de instructies opvolgt. Het is belangrijk dat u de juiste zekering gebruikt en u mag nooit een zekering van meer dan 20 ampère gebruiken.

Om te weten welke zekering u moet gebruiken, tel de ampèrages van de 12V Gerbing verwarmde kleding die u gebruikt bij elkaar op en gebruik de zekering die boven die waarde ligt. Voorbeeld: U gebruikt 12V verwarmde motorhandschoenen en 12V verwarmde sokken. Bij elkaar gebruiken deze producten 4.4 ampère dus u gebruikt de geelbruine zekering van 5 ampère.

Verwarmde Handschoenen 2.2A per paar
Verwarmde Sokken 2.2A per paar
Verwarmde Jas 6.5A per jas
Verwarmde Broek 4A per broek

Deze accu-aansluitkabel wordt standaard geleverd bij de volgende producten:
G-12 Verwarmde Motorhandschoenen
T-12 Verwarmde Motorhandschoenen
L-12 Verwarmde Binnenhandschoenen
TEX-12 Verwarmde Textiel Handschoenen
XR12 Verwarmde Handschoenen
Verwarmde Jas
Verwarmde Binnenbroek
12V Verwarmd vest
12V Verwarmde Sokken

LET OP! Sluit deze kabel nooit aan op een accu die meer vermogen levert dan 12V.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gerbing Accukabel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven
X