Gerbing Verwarmde Niergordel

 119.00

Availability: Out of stock
Compare
SKU: WAIST Category:

Verwarmde niergordel

Deze verwarmde ruggordel, ook wel verwarmde niergordel genoemd, van Gerbing kan voor pijnverlichting zorgen als u dagelijks te maken hebt met pijn in uw rug. De verwarmde niergordel ondersteunt uw rug en geeft urenlang behaaglijke warmte af en wordt gevoed door een 7V batterij met ingebouwde temperatuurregelaar, die wordt meegeleverd samen met een acculader. Door het slanke ontwerp kunt u de verwarmde niergordel onzichtbaar dragen onder uw gewone kleding terwijl u urenlang geniet van warme spieren. En dankzij de reflecterende strepen kunt u de rug- of niergordel ook gebruiken om veilig in het donker hard te lopen.

Eigenschappen:

  • Aangestuurd door een geïntegreerde (meegeleverde) krachtige oplaadbare 7.4V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek
  • Slank design
  • Cordura stof
  • Verstelbare elastische band
  • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen
  • Inclusief 1 batterij en oplader
  • One size fits most; geschikt voor mensen met een buikomvang t/m 110cm

Specificaties:
– Verwarming: Microwire®
– Bron: 7V accu (B7V-2500)
– Voeding: 1.1 Ampère / 77. Watt
– Oppervlaktetemperatuur: 57°C bij -2°C tot 2°C

Gebruiksduur batterijen*:

100% 57 graden – 2 uur
75% 46 graden – 3 uur
50% 40 graden – 5 uur
25% 30 graden – 10 uur

*De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gerbing Verwarmde Niergordel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
X