Gerbing Verwarmde Wanten OM

4.75 out of 5
(4 customer reviews)

 69.00 199.00

Clear
Compare
Compare
SKU: GL-M7 Category: Tag:

Verwarmde Wanten

De verwarmde wanten zijn makkelijk aan en uit te trekken en door de grip patches op de handpalm bieden de wanten extra grip voor bijvoorbeeld tijdens het skiën of snowboarden. Ook ideaal voor mensen op de fiets, bromfiets of scooter die zo warme handen blijven houden. Wederom heeft Gerbing de verwarmde wanten verbeterd door soepelere bekabeling te gebruiken, een nieuw verwarmingssysteem te integreren in de verwarmde wanten die de warmte ook langer vasthoudt. De wanten zijn verkrijgbaar in 3 maten. Deze verwarmde wanten van Gerbing worden ook veel gebruikt door onze klanten met medische problemen zoals een slechte doorbloeding. De wanten worden verwarmt met behulp van batterijen die apart besteld moeten worden. Er zijn drie typen, de 1Ah (1800mAh), 2Ah (2600 mAh) en 3Ah (3500 mAh) batterij kit. De temperatuur wordt geregeld met een drukknop op de want.

Eigenschappen:

 • Aangestuurd door een geïntegreerde (optionele) krachtige oplaadbare 7.4V Lithium batterij, ondersteund met microprocessor techniek
 • Waterdicht en ademend materiaal
 • Thinsulate isolatie voor extra warmte en comfort
 • Zachte tricot fleece binnenvoering
 • Verstelbare polssluiting en ritsbare manchet
 • De want verwarmt de gehele lengte van de want inclusief de duim en de bovenkant van de hand, óók bovenaan bij de vingertoppen
 • Levenslange garantie op de verwarmingselementen
 • Inclusief 2 batterijen en dubbele lader

Maattabel Gerbing verwarmde wanten:

S
L
XXL
tot 20,5 cm tot 23,5 cm tot 28,5 cm

Specificaties:
– Verwarming: Microwire® Verwarming die de hand omringt met warmte
– Bron: 7V accu (B7V-2500)
– Voeding: 2.2 Ampère / 27 Watt
– Oppervlaktetemperatuur: 57°C bij -2°C tot 2°C
– Beschikbare maten: S, L, XXL

Gebruiksduur batterijen*:

100% 2 uur
75% 3 uur
50% 5 uur
25% 8 uur

* De gebruiksduur van de batterijen kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur. De capaciteit van de batterij neemt af naarmate het kouder wordt. Bij temperaturen onder 0°C zal de capaciteit nog +/- 80% bedragen.

LET OP! Om de levensduur van de batterijen te verlengen dient u deze te allen tijde tot minimaal 25% opgeladen te houden, ook als de batterijen niet aan staan of niet gebruikt worden. Denk hierbij aan de zomerperiode. Laad de batterijen daarom één keer per maand op. (Tip: noteer dit in uw agenda).

Maat: EAN-nummer:
OM maat S (XXS-S) 8719481821081
OM maat L (M-L) 8719481821098
OM maat XXL (XXL-XXXL) 8719481821104

4 reviews for Gerbing Verwarmde Wanten OM

 1. 5 out of 5

  Jessica Schouten

  Ik heb zodra het wat kouder wordt buiten, meteen last van super koude en pijnlijke vingers waar ik vervolgens niets mee kan. Niet echt het syndroom van Reynoud, maar toch behoorlijk vervelend. Dat maakt dus dat ik in de herfst al met skihandschoenen op de fiets zit en op skivakantie ga met van die poolexpeditiewanten aan. En dan nóg heb ik koude handen.
  Dus er moesten verwarmde handschoenen komen! Ik heb heel internet afgespeurd en kwam enkele exemplaren tegen die behoorlijk duur waren. Uiteindelijk kwam ik op verwarmdehandschoen.nl en daar zag ik een want die qua prijs heel redelijk was en qua recensie durfde ik het aan die te bestellen.

  De service van de website was echt uitstekend voor wat betreft vragen en levering. Reageren supersnel op mail.

  De wanten zijn vorige wintersport meegegaan en ik ben helemaal in de gloria met die wanten. Ze zijn wel wat groot, en ogen lomp, maar dat krijg je met een ‘one size fits all model”. “s Avonds gewoon weer aan de lading en de volgende dag genieten van de draden die je gewoon warm voelt worden.

  De wanten heb ik inmiddels ook besteld voor een familielid van mij die een slechte ervaring had met andere dure (verwarmde) handschoenen.
  En binnenkort ga ik een derde exemplaar afnemen. Ook voor een ander, maar wel op aanraden van mij. Mijn beste aankoop sinds jaren.

 2. 4 out of 5

  Joachim Blum

  Sinds ik de verwarmde handschoenen heb zijn koude handen verleden tijd.
  Prima de lux op de fiets. Een aanrader voor iedereen.

 3. 5 out of 5

  Jjm Willems

  deze verwarmde handschoenen voldoen helemaal aan de vraag WARME HANDEN.

 4. 5 out of 5

  Leroy

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
  ——————————————————
  Check here: https://www.good-webhosting.com/

  • gert (store manager)

   We are more than satisfied with our current hosting.
   Thank you.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
X