Gerbing Verwarmde Sokken 12V

 119.00

Clear
Compare
SKU: SOCK12 Category:

Verwarmde sokken

De 12V elektrisch verwarmde sokken hebben nu zowel verwarming op de onderkant van de voeten als op de bovenkant van de voeten. Bij het zakken van de temperatuur voelt u dat niet alleen aan handen en vingers maar ook aan uw voeten, tenen en benen. Vooral als u naar buiten gaat. Bijvoorbeeld om een ritje op de motor, scooter, quad of brommer te maken. Gerbing heeft de oplossing voorhanden: De extra lange en lekker verwarmde kousen. Doordat de sokken de gehele voet rondom verwarmen straalt de warmte ook uit naar uw onderbenen. Het gebruik is simpel; je trekt de elektrische sokken aan over je gewone sokken en trekt je motorlaarzen aan. De meegeleverde lange Y-kabel gaat door de broekspijpen omhoog en kun je daar op verschillende manieren aansluiten. Rechtstreeks op de accukabel geeft altijd 100% warmte en is dan niet regelbaar. Een andere manier is om deze aan te sluiten op de pijpen van de verwarmde broek. Heeft u geen verwarmde broek maar wilt u de sokken toch in warmte kunnen regelen dan kunt u een Junior Controller gebruiken. De sokken met verwarming zijn gemaakt van een ademend en vochtregulerend stretchmateriaal waardoor ze niet gaan zweten en altijd naadloos passen als ware het een tweede huid. Voor een nog betere pasvorm hebben deze sokken een linker- en een rechtervoet. Heeft u winterbanden op uw motor voor de veiligheid? Waarom dan geen verwarmde sokken voor uw voeten? Met uw voeten bedient u immers uw rempedaal, koppeling en zorgt u voor stabiliteit bij het stoppen.

Sokken met verwarming niet alleen voor op de motor

De verwarmde sokken zijn aan te sluiten op de accu van de motor maar ook op de optionele 12V 5.2A of 8A batterijen. Deze optie wordt veel gebruikt voor mensen die in een elektrische rolstoel of scootmobiel zitten omdat die een 24V of 36V accu hebben en de sokken daar niet zonder omvormer op gebruikt kunnen worden. Wilt u de sokken toch rechtstreeks op de accu van dat vervoermiddel aangesloten hebben dan heeft u een omvormer nodig. De leverancier of dealer van uw rolstoel of scootmobiel kan u daar bij helpen. Er zijn ook verwarmde sokken op batterijen waarbij de batterij aan de sok geklikt wordt.

Eigenschappen:

  • Kan aangesloten worden op de 12 volt accu van een voertuig of via een 12V batterij
  • Verwarmt het gehele voetoppervlak alsmede de wreef van de voet
  • De verwarmingsdraad is niet voelbaar door het gebruik van de gepatenteerde Microwire® verwarmingstechnologie, de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen
  • Inclusief Y-kabel en accukabel
  • Levenslange garantie op de verwarmingselementen

Specificaties:
– Verwarming: Microwire® Verwarming die de voet omringt met warmte
– Bron: 12V energiebron (bv. accu van auto, motor, scooter, boot, vliegtuig, etc.)
– Voeding: 2 Ampère / 25 Watt
– Oppervlaktetemperatuur: 57°C bij -2°C tot 2°C
– Beschikbare maten: XS–XXL (schoenmaat 36-48)

XS 36-37
S 38-39
M 40-42
L 43-44
XL 45-46
XXL 47-48

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gerbing Verwarmde Sokken 12V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top
X